ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ΜΕΛΕΤΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ ΚΤΗΡΙΑ - ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

About Us

ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Μαζί σχεδιάζουμε.........Μαζί πραγματοποιούμε

That`s Our Story
   H ΑΡΧΗ
 
Η εταιρεία akmon group ιδρύθηκε το 1989 από έμπειρους μηχανικούς με δραστηριότητα στο χώρο των μελετών και κατασκευών κτιρίων και δημοσίων έργων. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, η εταιρεία έχει αναλάβει ή συμμετάσχει στην ανάπτυξη μικρών και μεγάλων έργων όπως, ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτίρια και συγκροτήματα κατοικιών. Επιπλέον δραστηριότητα της εταιρείας, αποτελεί η πώληση αλλά και η διαχείριση ακινήτων που βρίσκονται στην ιδιοκτησία της. 
Η εταιρεία στελεχώνεται με αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους και σχεδιαστές βιομηχανικού σχεδίου. Παράλληλα, τα μέλη και συνεργάτες της, λόγω της μεγάλης και μακρόχρονης εμπειρίας τους, παρέχουν υπηρεσίες συμβούλων μηχανικών σε όλων των ειδών έργα. Το σχεδιαστικό τμήμα είναι πλήρως εξοπλισμένο και περιλαμβάνει υπερσύγχρονο software και hardware για την ανάπτυξη σχεδίων και τη παραγωγή αποτελεσμάτων σε φωτορεαλισμό.

 

What We Do
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Architecture90%

90% Complete

Interior Design                           70%

70% Complete

Urban Design86%

86% Complete

Construction90%

90% Complete

Consulting                 86%

86% Complete

Kitchen Remodeling70%

70% Complete
What we do

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ

We Apply Innovations In Plannign And Construction

Στόχος μας, αποτελεί ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός και η βελτιστοποίηση της ενεργειακής συμπεριφοράς των κατασκευών μέσα από μια υψηλής αισθητικής αρχιτεκτονική, που δε θα συμβιβάζεται στη φόρμα και στα υλικά, αλλά θα καινοτομεί αναβαθμίζοντας παράλληλα το περιβάλλον.

  • Ερευνούμε συνεχώς για νέα υλικά
  • Πειραματιζόμαστε με τις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμόζουμε
  • Εξασφαλίζουμε την βέλτιστη οικονομοτεχνική λύση
fotoreal-8.jpg

Our Services

ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Χώρος....Ενέργεια....Χρώμα.....Φως

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΗΡΙΩΝ - ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ

ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ- ΧΡΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνονται, επιβλέπονται μέχρι τη παράδοσή τους από έμπειρους μηχανικούς, που θα φροντίσουν για την άρτια εκτέλεση του έργου. Όλοι οι συνεργάτες μας, είναι επιλεγμένοι και πιστοποιημένοι στο τομέα τους.Όλα τα εκτελεσθέντα έργα παραδίδονται με εγγύηση λειτουργίας των εγκαταστάσεων τους.Τα βιοκλιματικά κτίρια αποτελούν κατασκευές που εκμεταλλεύονται τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες με συστήματα απολαβής από ανανεώσιμες πηγές. Η αρχιτεκτονική των κτιρίων αυτών, είναι προσανατολισμένη σε λύσεις που ευνοούν την εκμετάλλευση ενέργειας.

PORTFOLIO

ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΤΗΡΙΩΝ - ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΧΩΡΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΣΕ 3D
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό–προμελέτη, μελέτη εφαρμογής με έκδοση οικοδομικής άδειας για την ανέγερση νέων κτιρίων,επαγγελματικών και ιδιωτικών.Επεμβαίνουμε σχεδιαστικά στο αστικό περιβάλλον δημιουργώντας χώρους πρασίνου και ειδικών λειτουργιών που εξυπηρετούν τις αστικές ανάγκες και εξοπλίζουμε αυτούς ώστε να καταστούν πλήρως χρηστικοί με υψηλή αισθητική ,αλλά και με σεβασμό στη φύση και στο περιβάλλον .

PORTFOLIO
 

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΟΣΤΟΥΣ- ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΧΡΟΝΟΥ
Οι μηχανικοί της εταιρείας μας,λόγω της μεγάλης εμπειρίας τους στις κατασκευές και την οργάνωση και διαχείριση εργοταξίων μικρής και μεγάλης κλίμακας,παρέχουν υπηρεσίες συμβούλων σε κάθε είδους κτιριακό έργο.Επίσης,συντάσσουν οικονομοτεχνικές μελέτες βιωσιμότητας για έργα επιδοτούμενα από τον αναπτυξιακό νόμο ή κοινοτικά προγράμματα. 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤ. ΧΩΡΩΝ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ-ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ DESIGN ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
Το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας μας, στελεχώνεται από έμπειρους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και οι προτεινόμενες λύσεις τους, προσπαθούν να εκφράσουν απόλυτα τον ιδιοκτήτη και εντολέα του έργου.  Παράλληλα, προσδίδεται μεγάλη σημασία  στη βέλτιστη λειτουργία του. Οι σχεδιαστικές προτάσεις στο τομέα αυτό, είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς έρευνας της φόρμας, λειτουργίας, χρώματος, φωτισμού που γίνεται από τους μελετητές της εταιρείας μας.
     
                   PORTFOLIO

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓ.ΧΩΡΩΝ - ΧΩΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΤΙΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Σχεδιάζουμε-κατασκευάζουμε πρωτότυπα έπιπλα από διάφορα υλικά,ειδικά έπιπλα για επαγγελματικούς χώρους με συμβατά υλικά βάσει προδιαγραφών δραστηριότητας.Αναλαμβάνουμε κατασκευές φωτισμού και αναλυτικές ενεργειακές μετρήσεις για την εκτίμηση της υπάρχουσας κτιριακής κατάστασης και τέλος επεμβαίνουμε σε στοχοποιημένους κτιριακούς τομείς για τη βελτίωσή τους.Στον ενεργειακό τομέα οι μηχανικοί της εταιρείας μας, σχεδιάζουν χώρους με αρχιτεκτονική άποψη,συνδυάζοντας τη βέλτιστη ενεργειακή συμπεριφορά χωρίς περιορισμό στην αισθητική.

PORTFOLIO

 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ-ΥΛΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΙΧΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κατασκευές και ανακαινίσεις χώρων-κατοικιών με εξειδικευμένα συνεργεία τεχνικών όλων των ειδικοτήτων,εξασφαλίζοντας πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής.Οι αναπαλαιώσεις κτιρίων γίνονται με την αυστηρή επίβλεψη του αρχιτέκτονα μηχανικού.Η εταιρεία μας,διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία τεχνικών,αναλαμβάνει την εκτέλεση έργων ανακαίνισης καταστημάτων,ξενοδοχείων,εμπορικών κτιρίων και κάθε είδους επαγγελματικό χώρο.Εξασφαλίζουμε ποιοτικό αποτέλεσμα στη κατασκευή,με εκτέλεση στο προσυμφωνηθέντα χρόνο και εγγύηση μετά το πέρας του έργου.Μηχανικοί της εταιρείας μας παρακολουθούν τα έργα και επεμβαίνουν,όπου απαιτείται τροποποίηση ή βελτίωση των προδιαγραφών του έργου

PORTFOLIO

Why Choose Us

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Research And Technology Cooperate For A Great Result

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ

WE ARE GOOD

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ  ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

100%  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

100% SUPPORT

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ 

Awords Winning

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΨΗΛΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ
ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ 

home8.jpg
CONTACT US

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΊΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΠΌ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΔΡΑΣ 

ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 17 15232 ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ DESIGN
EBΡOY 56 15234 ΧΑΛΑΝΔΡΙ 



ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΑΘΕΡΟ: +30 210 6800085
ΚΙΝΗΤΟ 1: +30 6948573920
ΚΙΝΗΤΟ 2: +30 6907455658     

Email: info@akmongroup.gr

Akmongroup

The company akmon group founded in 1989 from experienced engineers with activity in the field of design and building and public works construction. During 20 years of operation, the company has undertaken or participated in the development of small and large projects such as hotels, industrial buildings and apartment complexes. The company is staffed with architects, civil engineers, mechanical engineers, electricians and industrial project designers.

Green Energy Applications

G.E,A.is a affiliate construction company specialized in energy projects as bioclimatic constructions and energy controlling systems . The company has a long expirience in energy concious projects as in projects related to systems using the renewable energy sources . All these knowlege is contained and constitutes the main idea of a bioclimatic construction .

Consulting and Certification

Our expirience engineers provides consulting services and all the staff is certificated in this materia .
So we can contribute on demands related to a future development to any investor .
This is our success story .

Address

Sokratous 17, 15232 Chalandri
Evrou 56, 15234 Chalandri
Phone: (30) 210 6800085
Cell Ph: (30) 694 8573920
Cell Ph: (30) 690 7455658 Contacts in :
English German Italian